Одеська національна Odesa National
морська академія Maritime Academy
Рекламно-інформаційний відділ Advertising-informational Department
ОФІС 218, КОРПУС №7 OF. 218, Building №7
Дідріхсона, 8 8, Didrikhson St.
65029, Одеса, Україна 65029, Odesa, Ukraine
тел/факс: +38(0482)35-62-39 Ph/Fax +38(0482)35-62-39
E-mail: rio@onma.edu.ua Web: http://www.onma.edu.ua
№2 лютий 2009 р.

Прес-реліз

Розподіл курсантів – 2009

30 січня о 10 годині в Залі вченої ради Одеської національної морської академії відбувся цьогорічний розподіл курсантів факультетів: „Морського судноводіння" – 200 чол., „Судноводіння на морських та внутрішніх водних шляхах" – 64 чол., „Судномеханічного" – 79 чол., „Автоматики" – 32 чол., „Електромеханіки" – 20 чол. на роботу. На урочистій церемонії розподілу курсантів були присутні представники таких відомих компаній, як „Акомарин (Одеса)", „MSC Crewing", „Peter Dohle", „Omega maritime", „BSM Ukraine", „UNIVIS", „V.Ships". Всього в цьому році було розподілено 430 чол.

Кожний рік курсанти Одеської національної морської академії працевлаштовуються в кращих судноплавних компаніях. І кожний курсант знає, що диплом, який вони отримали в ОНМА – це гарантія високоякісних знань на рівні національних та світових стандартів. Спеціальності ОНМА акредитовані Інститутом морської техніки, науки та технологій (ІMarEST), а також Морським інститутом (NI) (Великобританія). Система підготовки плавскладу приведена до повної відповідності з вимогами Міжнародної конвенції з підготовки та дипломуванню моряків та несенню вахти (STCW 78/95).

Академія пишається своїми випускниками!

 

 

Виставка освіти „Абітурієнт 2009"
(м. Запоріжжя)

29 січня - 1 лютого делегація Одеської національної морської академії брала участь у Х міжрегіональній спеціалізованій виставці освіти „Абітурієнт 2009", яка проходила у виставковій залі Запорізької торгово-промислової палати. Виставка була організована Запорізькою торгово-промисловою палатою і проводилась за сприяння Запорізького обласного управління освіти та науки та Запорізького міського управління освіти та науки.

На урочистому відкритті виставки були присутні такі почесні гості, як Верозубов О.Г. (начальник Запорізького обласного управління освіти та науки), Шамілов В.І. (президент Запорізької торгово-промислової палати), Хоцький В.І. (ректор Запорізького національного університету) та ін.

Серед учасників виставки: Академія статистики, обліку та аудиту держкомстату України, Бердянський державний педагогічний університет, Бердянський університет менеджменту і бізнесу, всеукраїнський журнал „Довідник абітурієнта України", Запорізький будівельний коледж, Запорізька державна інженерна академія, Запорізький державний медичний університет, Запорізький інститут ім. Гетьмана П. Сагайдачного МАУП, Запорізький коледж радіоелектроніки, Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет та ін. В цьому році виставка об'єднала понад 30 учасників, серед яких провідні навчальні заклади всіх рівнів акредитації, мовні центри, освітні курси, центри працевлаштування.

Головна мета виставки „Абітурієнт 2009" – це розповсюдження інформації серед випускників про найбільш сприятливі умови навчання, підвищення якості освітніх послуг навчальних закладів.