Одеська національна Odesa National
морська академія Maritime Academy
Рекламно-інформаційний відділ Advertising-informational Department
ОФІС 218, КОРПУС №7 OF. 218, Building №7
Дідріхсона, 8 8, Didrikhson St.
65029, Одеса, Україна 65029, Odesa, Ukraine
тел/факс: +38(0482)35-62-39 Ph/Fax +38(0482)35-62-39
E-mail: rio@onma.edu.ua Web: http://www.onma.edu.ua
№ 16 листопад 2008 р.

Прес-реліз

SpecTec нагороджує переможців

6 листопада 2008 р. в Одеській національній морській академії проходила церемонія урочистого вручення нагород переможцям конкурсу на кращі знання та уміння працювати з інформаційною системою AMOS Maintenance & Purchase (AMOS M&P) італійською компанією SpecTec AS.

Нагородою переможцям були грошові премії та презентація курсантів-переможців у судноплавних компаніях, як спеціалістів.

Програма AMOS Maintenance & Purchase - комп'ютеризований модуль системи Amos Business Suite, призначений для планування та обліку робіт з технічного обслуговування та ін.

Різноманітні компоненти програми AMOS M&P працюють у щільному зв'язку один з одним. Наприклад, якщо оформлюється звіт про роботу з технічного обслуговування, в якому були використані певні запасні частини, програма автоматично внесе зміни до записів складського обліку.

Програма AMOS Maintenance & Purchase була спеціально розроблена для компаній та організацій, які мають віддалені підрозділи (наприклад, судна). Тобто – для підприємств, на яких технічне обслуговування обладнання, оформлення заяв на закупки здійснюється в територіально розподілених підрозділах під контролем та керівництвом центрального офісу.

З метою підвищення якості підготовки спеціалістів для морського флоту та стимуляції інтересу до вивчення програми, даний конкурс проводився серед курсантів Одеської національної морської академії факультетів Судномеханічного та Автоматики на кафедрі Теорії автоматичного управління і обчислювальної техніки під керівництвом д.т.н. Горба С.І.

Вітаємо переможців!