Одеська національна Odesa National
морська академія Maritime Academy
Рекламно-інформаційний відділ Advertising-informational Department
ОФІС 218, КОРПУС №7 OF. 218, Building №7
Дідріхсона, 8 8, Didrikhson St.
65029, Одеса, Україна 65029, Odesa, Ukraine
тел/факс: +38(0482)35-62-39 Ph/Fax +38(0482)35-62-39
E-mail: rio@onma.edu.ua Web: http://www.onma.edu.ua
№ 12 вересень 2008р.

Прес-реліз

Посвята в курсанти

19 вересня 2008 року в Одеській національній морській академії відбулась урочиста церемонія посвяти в курсанти першокурсників. Відкривав церемонію посвяти ректор ОНМА, доктор технічних наук, професор Міюсов Михайло Валентинович.

- Необхідно відмітити, що в цьому році відбувся 65 набір курсантів, - розпочав своє звернення до першокурсників ректор Академії. - 1451 курсант разом зі структурними підрозділами академії: Азовським морським інститутом ОНМА, Ізмаїльським факультетом ОНМА, Морехідним коледжом технічного флоту ОНМА, Морехідним училищем ім. О.І. Маринеска ОНМА, були зараховані на перший курс Одеської національної морської академії. Сьогодні академія є одним з ведучих учбових закладів у світі. Впевнено можу сказати, що всі випускники будуть забезпечені робочими місцями. Головним є серйозне відношення до навчання.

Почесними гостями на урочистому заході були: начальник Управління освіти та наукової діяльності Одеської облдержадміністрації — Демченко Дмитро Михайлович, начальник Морського торговельного порта «Південний» — Крук Юрій Юрійович, головний інженер Українського Дунайського пароплавства — Лихогляд Костянтин Андрійович, капітан Одеського морського торговельного порта — Антонов Олександр Олексійович та інші. Чимало гарних і добрих слів прозвучало на адресу академії.

Демченко Д.М. привітав першокурсників від імені Одеської облдержадміністрації та від Управління освіти зі святковим днем, побажав наснаги та сил, щоб гідно нести звання курсанта. А також зазначив, що «курсанти презентують на практиці не лише себе й вуз, в якому вони навчаються, але й Україну».

Крук Ю.Ю. висловив побажання, щоб «курсанти Одеської національної морської академії підтвердили вибір учбового закладу знаннями, які вони здобудуть у процесі навчання».

Ми приєднуємось до побажань та зичимо курсантам-першокурсникам успіхів у навчанні!