Одеська національна Odesa National
морська академія Maritime Academy
Рекламно-інформаційний відділ Advertising-informational Department
ОФІС 218, КОРПУС №7 OF. 218, Building №7
Дідріхсона, 8 8, Didrikhson St.
65029, Одеса, Україна 65029, Odesa, Ukraine
тел/факс: +38(0482)35-62-39 Ph/Fax +38(0482)35-62-39
E-mail: rio@onma.edu.ua Web: http://www.onma.edu.ua
№ 11 вересень 2008 р.

Прес-реліз

День знань

1 вересня 2008 р. у Великому актовому залі Одеської національної морської академії відбулись урочисті збори на знак початку нового учбового року.

Наслідуючи багатолітню традицію, збори були відкриті внесенням флагу академії та зачитуванням звернення Президента України внагоду Дня знань. Президент у своєму зверненні виразив вдячність педагогам та викладачам, побажав курсантам «впевнено крокувати дорогою знань» та привітав усіх з успішним проведенням першої стовідсоткової зовнішньої незалежної оцінки знань випускників, які в 2008 році вступали до вищих учбових закладів.

З привітаннями звернувся до курсантів перший проректор академії д.ю.н., професор О.М. Шемякін. Він відмітив, що в цьому році Одеська національна морська акдемія прийняла в свої стіни більше 900 курсантів не лише в Одесі, але й у Маріуполі та Ізмаїлі.

Завідуюча кафедрою англійської мови в судноводінні Івасюк Н.О. побажала курсантам «не садитись на мілину знань та неуцтва» й цінувати той вищий учбовий заклад, в якому вони будуть мати можливість отримувати знання за стандартами європейської системи освіти.

«Сім футів під кілем!» - вітав курсантів Цимбал Миколай Миколайович, декан факультету морського судноводіння.

До поздоровлень приєднались: завідуючий кафедрою суднових енергетичних установок Ханмамедов С.А., завідучий кафедрою безпеки та охорони на морі Торський В.Г., професор Ланчуковський В.І., до-цент Луковцев В.С. та ін.

Курсанти-першокурсники радісно вітали кожного виступаючого викладача. Не є виключним те, що через роки багато хто з них буде сам стояти на сцені Великого актового залу в якості викладачів академії, бажаючи попутного вітру тим, хто лише починає свою захоплюючу мандрівку в майбутнє. Цей шлях не є простим і пройдуть його лише гідні. Хочеться побажати Одеській національній морській академії праць-овитих курсантів й талановитих викладачів. Нехай колесо Фортуни завжди буде в їх надійних руках.